Стареење на виното

Најбизарните методи на стареење на вино

Во винската индустрија не е нова невообичаената работа, со фактот дека многу винари и винарии за секоја берба ги туркат границите напред со надеж дека ќе го направат најдоброто во светот. Додека во минатото се служеле со методи како што се сушење на почвата и пуштање класична музика на грозјето за побрзо и подобро зреење,… Read More Најбизарните методи на стареење на вино