Останато

9 филмови за вино кој секој вински ентузијаст треба да ги изгледа

9 филмови за вино кој секој вински ентузијаст треба да ги изгледа

9 филмови за вино кој секој вински ентузијаст треба да ги изгледа. 

Гледање филм додека пиете вино е едно од најголемите задоволства во животот. Уште подобро ако гледате филм за вино. Еве неколку филмови кои треба да бидат изгледани, некои се документарни, некои забавни.

1. Sour Grapes – Документарен

 

2. Somm – Документарен

 

3. Red Obsession – Документарен

 

4. Bottle Shock – Драма/Комедија

 

5. Somm: Into the Bottle – Документарен

 

6. The Duel of Wine – Комедија

 

7. Sideways – Драма/Комедија

 

8. You Will Be My Son – Драма

 

9. Cement Suitcase – Драма/Комедија