Сакате да направете овошно вино? Колку шеќер треба да додадете?

Производството на вино не треба да биде комплицирано и застрашувачко, а тоа е начинот на кој често знае да се презентира. Не треба да засадите лозје за да направите вино. Многу овошки можете да ги соберете или одгледате во летната бавча. Ако сте љубител на вино, ве охрабрувам да направите свои вина. Пред да започнете … Continue reading Сакате да направете овошно вино? Колку шеќер треба да додадете?