Останато

Пиштол што може да отвара шише со вино

Отварач за вино во форма на пиштол

Дали некогаш сте почувствувале силна потреба за вино? Особено кога од работа кон дома се враќате и заглавете во сообраќајниот метеж и единствено што ви се врти во главата е дека би направиле и договор со самиот ѓавол само во моментов да ви падне во раце една чаша вино.

отварач за вино во форма на пиштол

Епа, сега можете на вистинското место да го исфрлите вашиот бес штом стигнете дома од еден стресен работен ден со помош на винскиот пиштол. Всушност, станува збор за гигантски отварач во форма на пиштол кој ќе го отвори вашето шише со вино само со едно повлекување на чкрапалото и сите лоши работи ќе поминат. 🙂

отварач за вино во форма на пиштол

Пиштолот е електричен, сосема безбеден за користење, бежичен и работи на батерии. Со едно полнење на овие батерии може да се отворат дури 30 шишиња. Го има во сребрена и розева боја.

отварач за вино во форма на пиштол  

Овој пиштол заедно со полначот можете да го најдете на ebay.com и чини околу 2700 денари.